AVIVA GABRIELLA STEINER

Fazekas Gabriella néven 1930-ban született Budapesten. Szülei Bicsérdisták voltak, az ország élsportolói közé tartoztak. A háborúban szülei meghaltak, 1946-ban került Palesztinába a többi árván maradt kisgyerekkel együtt.

Testnevelési főiskolán, gimnasztika szakon végzett. A Tel Avivi Operaház príma balerinája volt, majd tornászként és gyógytornászként tevékenykedett. Olyan tornát akart kifejleszteni, amely segítségével a nők akaratuk szerint tudják meghozni menstruációjukat. 10 évig (1950-1960) próbálta megtalálni a megfelelő gyakorlatokat, majd miután már lemondott célja elérésről, egy véletlen folytán rájött a megoldásra.
 
Ekkor azonosította be az első gyakorlatot, majd saját tapasztalatai és tanítványai visszajelzései segítségével kifejlesztette az Aviva módszer gyakorlatsorát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a módszer nem csak a menstruáció szabályozásában hatékony. Rengeteg baba érkezett olyan családokba az Aviva módszer segítségével, ahol már évek óta hiába áhítoztak a gyermekáldásra. A módszer rendszeres alkalmazásával számos nő kerülte el a teljes "kipakolást", a különféle nőgyógyászati műtéteket. 
 
 

Ha szeretne hozzászólást írni, kérem jelentkezzen be a Főoldalon a Belépés nevű modulban!