Köszöntő

KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON!

Célunk, hogy a Pilis-Dunakanyarban megalakult MAGYAR -IZRAELI BARÁTI TÁRSASÁG - SZENTENDRE DUNAKANYAR, KULTURÁLIS EGYESÜLET legújabb eseményeiről, híreiről tájékoztassuk az érdeklődőket.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Szavazások

Hogy tetszik a honlap
 

SZÉKELYHIDI FERENC ROVATA

Magyar-Izraeli Baráti Társaság Kulturális Egyesület, Szentendre-Dunakanyar
Kerti parti 2012.06.30

Fischer videó: Barátok (egymás) közt

Forró nyári délután + finom falatok + jó barátok + jó hangulat

 

 
Alakuló közgyűlés 2012.04.18

JEGYZŐKÖNYV

 

Készült

a Magyar-Izraeli Baráti Társaság,

Kulturális Egyesület

helyi szervezetének alakuló közgyűléséről

 
Működési Szabályzat 2012.04.18

 

AZ ELNÖKSÉG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

 

 

Az Elnökség Működési Szabályzatának (EMSz.) kialakításakor az Egyesület érvényes Alapszabályában az Elnökség hatáskörébe utalt ügyekből, és az elnökségi tagok nevesített feladataiból indultunk ki, figyelemmel az Alapszabály egyéb, az Egyesület működését meghatározó előírásaira is.

 
Alapszabály 2012. április

 

ALAPSZABÁLY

 

I. ALAPÍTÓ NYILATKOZAT

A Baráti Társaságnak, mint kulturális egyesületnek az a célja, hogy helyi civil szervezetként Szentendrén és tágabb környezetében, a Dunakanyar mindkét oldalán élőket tevékenységébe vonva az Izrael Állammal és a zsidósággal kapcsolatos, nem ritkán széleskörűen elterjedt, helytelen vagy fél-információkon alapuló téves nézetekkel szemben fellépjen, hiteles tájékoztatást adjon aktivistái, esetenként meghívott előadók segítségével.

 

 
Elnökségi ülés 2012.04.19

 

Jegyzőkönyv

 

mely készült a 2012. április 19-én 10:00 órakor, Szentendrén

a Gomba Kávézóban (Dunakorzó) tartott

elnökségi ülésről

 

 
Látványosan hagyják rohadni a zsinagógát

Romokban hever Kőszeg központjában a zsinagóga, annak ellenére, hogy milliárdok jutnak a belváros felújítására. Képgalériánkból szomorú, de jellemző történet rajzolódik ki arról, hogyan is őrizzük értékeinket, s miként ápoljuk emlékeinket.

 

 
Tanulj nyáron is!

 

Újra indul a Zsidó Tudományok Szabadegyetemének nyári szemesztere, a Judaizmus gyorstalpaló. A programsorán tucatnyi témán keresztül ismerkedhetnek meg a résztvevők a zsidóság történelmi, vallási és filozófiai hátterével. A kezdők átfogó képet nyerhetnek a judaizmusról, míg azok, akik már korábban is foglalkoztak a témával mélyebb tudásra tehetnek szert.

 

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 Következő > Utolsó >>

17. oldal / 18